MULTIVITAMINE ȘI SUPLIMENTE

Multivitamine Vitamax

Multivitamine Vitamax

Stresul cotidian în care ne ducem traiul de zi cu zi nu poate să nu lase urme asupra psihicului și organismul nostru. Corpul nostru reprezintă o mașinărie bine închegată, în care toate piesele sunt legate cu sens între ele, iar dacă una se defectează, celelalte vor avea de suferit. Ce […] mai mult »

Multivitamine Centrum

Multivitamine Centrum

Sănătatea este comoara noastră cea mai de preț, iar pe lângă o hidratare adecvată, o alimentație echilibrată și sport, mai putem adăuga un factor în ecuație – multivitaminele Centrum. Multivitaminele Centrum conțin, după cum spune sloganul produsului – ”Complet de la A la Zinc”, vitamine, minerale și oligoelemente (minerale precum cromul, […] mai mult »

Multivitamine Supradyn

Multivitamine Supradyn

Multivitaminele Supradyn reprezintă un suport la îndemână care ne poate ajuta să facem față stresului cotidian în care trăim. Multivitaminele Supradyn se găsesc sub formă de capsule, drajeuri și comprimate efervescente. Ce conțin suplimentele Multivitamine Supradyn? Multivitaminele Supradyn au în compozițe 12 vitamine esențiale, 8 minerale și oligoelemente, printre care: vitamina […] mai mult »