4 cadouri de Crăciun ideale pentru bărbatul din viața ta

Nu puține sunt femeile care, în preajma sărbătorilor de iarnă, se stresează tocmai pentru că nu știu cum să își surprindă jumătatea. Unele femei de abia așteaptă să își impresioneze partenerul cu creativitatea și ingeniozitatea de care dau dovadă, în timp ce multe altele își cam rod unghiile când vine vorba de cadouri practice și frumoase.

Se spune că bărbații sunt mai dificili când vine vorba de cadouri potrivite pentru ei, dar în realitate se bucură de micile atenții și gesturi de iubire la fel ca femeile și copiii. În plus, dacă deja sunteți cu partenerul de ceva timp, chiar vă puteți permite o abordare practică și să îi dăruiți astfel un cadou care să îi fie de folos pentru a-și atinge obiectivele. Dacă în continuare sunteți în pană de idei referitor la cele mai potrivite cadouri, consultați aceste opțiuni.

  1. Dăruiți experiențe, nu cadouri. Crăciunul este o perioadă spirituală pentru mulți dintre noi, așa că majoritatea petrecem timp alături de cei dragi. Prin urmare, în loc să vă concentrați pe achiziționarea de cadouri, ar trebui să vă concentrați pe crearea unei experiențe. Puteți planifica un scurt sejur, dar există și o mulțime de opțiuni mai puțin costisitoare. De exemplu, un pachet la un centru SPA unde vă puteți relaxa amândoi și unde vă puteți refugia departe de discuțiile fără sens și mesele prea bogate, o cină romantică la un restaurant unde poate demult partenerul își dorea să ajungă, o noapte romantică pe parcursul căreia să puteți discuta cu tandrețe despre libidoul la bărbați și despre cum puteți trata această problemă de cuplu, dar la fel de bine puteți achiziționa bilete la un concert, un musical, o piesă de teatru sau îi puteți propune activități pline de adrenalină, precum parașutismul în doi. Trebuie doar să vă gândiți la ce anume i-ar aduce liniște sau i-ar oferi bucurie partenerului de viață și să optați pentru acele experiențe care i-ar face sărbătorile cu adevărat frumoase. Nu trebuie să fie experiențe romantice sau scumpe, ci trebuie să vă aducă amândorura pace și bucurie și să consolideze și mai mult legătura dintre voi.
  2. Cadouri asociate cu sportul. Dacă partenerul de viață este o persoană sportivă, deja aveți o multitudine de opțiuni, de la articole vestimentare cu logo-ul echipei sale preferate, până la alimente pt masă musculară, un kettlebell, mănuși de fitness, o pereche de adidași pentru fotbal în sală sau o geantă potrivită pentru articolele sale de sală. Biletele la un meci reprezintă, de asemenea, o idee minunată de cadou.
  3. Cadouri pentru hobby-ul său. Nu puteți da nicidecum greș dacă îi veți dărui partenerului un cadou care are legătură cu hobby-ul său. Gândiți-vă la modalitățile în care preferă să își petreacă timpul liber. Poate că îi plac filmele, așa că îi puteți cumpăra un pachet de filme sau poate că îi place să citească, așa că îi puteți cumpăra un Kindle, o selecție de cărți electronice sau o selecție de cărți tipărite pentru a-i completa colecția sa. Dacă este și un colecționar împătimit, puteți să îi săriți în ajutor cu o mică atenție care îmbunătățește colecția sa.
  4. Cadouri electronice. Aceste cadouri nu trebuie să fie deloc scumpe. Sigur, puteți să îi achiziționați cel mai nou iPhone, o consolă de jocuri sau puteți opta pentru gadgeturi mici, dar foarte practice. De exemplu, dacă partenerul obișnuiește să piardă constant lucrurile, luați în considerare achiziționarea unui dispozitiv minuscul care îl atenționează că iar și-a aruncat cheile sau portofelul. Alte opțiuni includ căști wireless sau o stație de încărcare USB.

În cele din urmă, puteți să îi oferiți lucruri de care chiar are nevoie, dar pe care nu și le-a mai cumpărat demult, având cu totul alte priorități financiare. Poate că are nevoie de o pereche de adidași noi de tenis sau poate că a pus ochii pe un hanorac sau un rucsac. Gelul cu care obișnuiește să se spele pe față sau acel balsam special după bărbierit care îi calmează senzația de usturime sunt, de asemenea, opțiuni grozave. Atât timp cât îi luați în considerare interesele, hobby-urile și nevoile sale, este ușor să îi oferiți partenerului cadouri care să i se potrivească.


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*