Vitamine pentru slăbit

Pierderea în greutate într-un mod sănătos nu poate avea loc într-o perioadă scurtă de timp, însă dacă urmați un regim alimentar strict, vitaminele pentru slăbit pot fi de mare ajutor. Cele mai indicate vitamine pentru slăbit sunt vitaminele din grupa B, care ajută organismul să metabolizeze carbohidrații, grăsimile și proteinele și să folosească energia stocată în alimente.

La rândul său, vitamina D este esențială pentru un sistem imunitar sănătos. Soarele este cea mai bună sursă de vitamina D, dar în absența lui, puteți consuma alimente precum ton, sardine, ulei de ficat de cod, somon, cereale fortificate, iaurt, lapte și gălbenuș de ou. Dieta de slăbire poate fi susținută și de fier și magneziu.

Fierul ajută la transportarea oxigenului la toate celulele din corp, inclusiv la mușchi. În cele din urmă, mușchii ard grăsimile. Magneziul produce energie în organism, controlează glucoza din sânge, păstrează oasele puternice, reglează tensiunea arterială și menține buna funcționare a sistemului nervos.


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*